Звичайно ж проблеми з законом нікому не додають "балів" до репутації, та що вже говорити про знаменитостей і зірок, наприклад, спорту, пише Sport.ua. Злочинні дії в одну мить вбивають репутацію і спадщина кумира мільйонів. Саме про таких відомих спортсменів, а саме бійців, ми сьогодні розповімо.

Уор Машин

Уор Машин, справжнє ім'я якого Джонатан Коппенхавер – як боєць знаменитий своїх поєдинків в UFC і Bellator. Крім своїх виступів у клітці, цей хлопець відомий зв'язком з порнозіркою Крісті Мак і зйомок у фільмах для дорослих. Уор Машин майже протягом всієї своєї кар'єри мав проблеми з законом. Так, в 2007 році він отримав три роки умовно за побиття чоловіка на парковці. А 2010 році він потрапив до в'язниці на рік за дві бійки на пляжі і в барі. У 2012 році спортсмен знову потрапив у в'язницю на 9 місяців одне з найстаріших злочинів.

Але найстрашніше злочин Машина було тільки попереду. Так, 8 серпня 2014 року нападу з боку Машина в будинку актриси в Лас-Вегасі зазнали Крісті Мак і її друг Кору Томас. Дівчина була сильно побита спортсменом, він зламав їй 18 кісток, вибив зуби, зламав ніс і ребро, ударами спричинив розрив печінки та забій стегна настільки сильний, що вона не могла ходити протягом декількох тижнів. Бійця визнали винним у викраденні людей, сексуальному насильстві і замаху на вбивство. Йому дали довічне ув'язнення з можливістю умовно-дострокового звільнення після закінчення 36 років.

Уор Машин, фото - https://sport.ua/
Уор Машин, фото - https://sport.ua/

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Джейсон Міллер

Скандально відомий "Мэйхем" Міллер мав тривалу кар'єру в ММА, встиг засвітитися в таких промоушенах як UFC, WEC, Dream і Strikeforce. У двох останніх він навіть бився за чемпіонський пояс у середній вазі. У цього хлопця також ціла низка арештів з-за злочинних дій. У 2012 році його заарештували за те, що в церкві спав голяка. Потім його затримали за звинуваченням у домашньому насильстві.

У 2014 році цілий спецзагін поліції SWAT прибув до нього додому, щоб заарештувати за звинуваченням у побитті. У 2015 році бійця двічі заарештували за подібними звинуваченнями, при цьому він ще й чинив опір поліції. 2016 рік – арешт за побиття охоронця ресторану і плювок у співробітника поліції. Потім було ще одне звинувачення по домашньому насильству, і він був засуджений до трирічного випробувального терміну з умовним позбавленням волі строком на 4 роки.

А в жовтні 2018 року спортсмена заарештували за вандалізм – він розбив великий мармуровий стіл у будинку своєї дівчини. Враховуючи попередні арешти, Міллеру загрожувало більше 20 років в'язниці, але він пішов з судом на угоду і отримав тільки один рік ув'язнення. У вересні 2019 року він вийшов на свободу і з тих пір не потрапляв в кримінальні зведення.

Джейсон Міллер, фото - Instagram
Джейсон Міллер, фото - Instagram

Бі Джей Пенн

Колишній чемпіон UFC у легкій і напівсередній вазі Пенн був великим улюбленцем мільйонів фанатів у свої кращі роки. Однак, незважаючи на популярність і спортивні успіхи, він має репутацію не дуже хорошої людини. Він неодноразово був помічений в образах людей. А в 2015 році Бі Джей потрапив під арешт на Гаваях за бійку в барі. Пізніше звинувачення з нього зняли.

Однак у минулому році мати його дітей подала на захисний припис щодо Пенна, звинувачуючи його в багаторічному фізичному і сексуальному насильстві. Цей позов був задоволений судом, і спортсмену до 2021 року заборонено наближатися до своєї колишньої. Крім того, в тому ж 2019 році Пенн був втягнутий у бійку біля одного з гавайських барів, в ході якої був нокаутований. Згодом UFC звільнив свою легенду з-за цього інциденту.

Бі Джей Пенн, фото - Instagram
Бі Джей Пенн, фото - Instagram

Метт Хьюз

Колись володар титулу UFC у напівсередній вазі Хьюз довгий час мав репутацію порядного сім'янина. Він не був помічений у бійках, вважався релігійним людиною і підтримував військових. Однак, у 2017 році Хьюза збив потяг, і він був на волосині від смерті, отримавши важкі каліцтва. Незабаром він все-таки зміг встати на ноги і залишити лікарню. Всі захоплювалися тим, як він у січні 2018 року вийшов в октагон на шоу UFC в Сент-Луїсі, але через рік його дружина подала на нього заяву про заборону наближення, звинувативши в декількох випадках насильства в сім'ї. Брат бійця Марк Хьюз зробив те ж саме, стверджуючи, що Метт душив його сина і намагався знищити його трактор.

Метт Хьюз, фото - https://sport.ua/
Метт Хьюз, фото - https://sport.ua/

Джон Джонс

Мабуть, кращий напівважковаговик в історії змішаних єдиноборств Джон Джонс примудрився споганити собі репутацію пригодами за межами клітини. У 2012 році спортсмен був заарештований за п'яне водіння. У 2015 році він врізався в автівку з вагітною жінкою та втік з місця ДТП. У 2019 Джонса звинуватили в тому, що він приставав і сексуально домагався офіціантки. А вже березні цього року бійця знову заарештували за нетверезе водіння і незаконне використання вогнепальної зброї. Плюс до всього негативно на його спадщина вплинули три провальних допінг-тестування.

Джон Джонс, фото - Instagram
Джон Джонс, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній регбіст з дружиною і дітьми живцем згоріли в авто, деталі трагедії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сен-П'єр може повернутися в UFC.

Також портал "Знай.ua" писав, що офіційна зустріч з непереможним бійцем ММА «Bellator» Ярославом Амосовим в Києві.