Російського футболіста з міста Томськ кинули на 11 млн рублів при покупці майнингової ферми.

Як повідомляє Знай юа з посиланням на російські ЗМІ, гравець аматорської ліги з міні-футболу Марк Узденов віддав кругленьку суму за ферму бізнесменові в Москві. Футболіст бажав бути в тренді і хотів придбати ферму по майнингу кріптовалюти. Але планам спортсмена не судилося збутися.

Пізніше підприємець передзвонив Марку Узденову і сказав, що не зможе поставити товар. Також він повідомив, що гроші теж не поверне "у зв'язку з життєвими труднощами". Спортсмен-майнер пішов писати заяву в поліцію.

Марк Узденов // фото Life Shot
Марк Узденов // фото Life Shot

Раніше Знай писав, що відомий український боксер і не менш відомий любитель російських попів Олександр Усик відповів на критику на свою адресу, точніше заявив, що йому абсолютно байдуже на думку таких критиків.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Спортсмен зазначив, що прислухається тільки до думки відомого тренера Анатолія Ломаченка, який, за словами Усика, виховав його. "У мене є своє сформована думка. Я не маленький хлопчик, мені не 12 років. Я нікому нічого не повинен. Я нічого ні в кого не краду, а чесно заробляю своєю працею", - говорить боксер.

Знай юа повідомляв, що український боксер і одіозний соратник Усика Василь Ломаченко висловився щодо свого характеру і місії в життя. Як пояснив спортсмен, перші професійні успіхи викликали у нього надмірної пихи і відповідну неправильна поведінка. Однак згодом атлет зрозумів, що його здібності не є його особистою заслугою, тому він повинен використовувати їх на благо іншим.

Про це Ломаченко розповів у документальному фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!", який був опублікований на каналі російського православного монастиря Корсунська пустель на сайті YouTube