Британський футболіст Девід Бекхем став об'єктом цензури для китайського телебачення. Цікаво, що на ТБ проблемними виявилися не якісь висловлювання чи погляди, а зовнішній вигляд спортсмена: тіло Бекхема вкрите численними татуюваннями. І хоча нічого крамольного саме в цих зображеннях нема, в країнах Азії татуювання мають погану репутацію, тому телевізійники вирішили розмити зображення.

На цей факт звернув увагу користувач соціальної мережі Twitter та співробітник бізнес-видання Quartz Тоні Лін.

Девід Бекхем, фото Twitter
Девід Бекхем, фото Twitter

На китайському центральному телеканалі CCTV9 відбувся показ документального фільму про Бекхема під назвою "David Beckham: Into the Unknown" ("Девід Бекхем: У невідоме"). Фільм знімали в тропічній Бразилії, тому спортсмен носив футболки з коротким рукавом, а подекуди й взагалі демонстрував голий торс - через це глядачі могли б легко побачити тату кумира. Тому телевізійники розмили татуювання, через що подекуди від Бекхема лишилася лише одна голова.

"Якщо у вас немає уявлення про ступінь цензури, яка зараз застосовується в Китаї, то ось як Девіда Бекхема показують на місцевому каналі CCTV (очевидно, татуювання = табу). Всі його татуювання піддаються цензурі в передачі, яка триває годину", - написав Тоні Лін.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Девід Бекхем, фото Twitter
Девід Бекхем, фото Twitter

У Азії татуювання асоціюються з маргінальними прошарками населення та злочинцями, але серед татуювань спортсмена немає нічого "кримінального" чи навіть політично забарвленого. В основному це написи і малюнки, присвячені його дітям (їх четверо) і своїй дружині Вікторії, а так само кілька фраз на латині та числа, що символізують щось важливе в житті Девіда.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Легендарний Бекхем зустрівся з українським військовим: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.

Також Знай.ua писав, що Дивний поцілунок Бекхема розділив світ на два табори: норма чи божевілля.