Відомий український боксер Олександр Усик на тлі гучного скандалу щодо зйомок в російському фільмі, оприлюднив низку фотографій, на яких продемонстрував "кумедну" ситуацію з побиттям.

Відповідні знімки він виклав на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно українські спортсмени Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу "миротворця". Так, сайт позиціонує себе як центр досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Зокрема, боксери з'явилися на сайті після зйомок в документальному фільмі про віру і дружбу з російськими спортсменами "Здрастуй, брат! Христос воскрес".

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Так, боксер оприлюднив всього п'ять світлин, на яких він показав, на його думку, кумедну мініатюру з побиттям водія автомобіля.

Варто зауважити, що українцям таке не дуже сподобалося, і частина з них почала стверджувати, аби боксер "газував до Росії" та "почав любити батьківщину".

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усику пригрозили в Росії: "Чекає те ж саме, що і Гвоздика".

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"

Також Знай.ua писав, що Боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу.