Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) в реванші зможе нокаутувати екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО).
За словами Кремльова, Усика чекає те ж саме, що і Олександра Гвоздика в бою з Артуром Бетербієвим.
"Бетербієв показав, як б'ються справжні чемпіони. Я спочатку говорив, що у Гвоздика не буде шансів. Бетербієв в цій вазі може будь-кому скласти конкуренцію.
Також хочу сказати, що те ж саме чекає Олександра Усика в реванші з Муратом Гассієвим - ця біганина по рингу не пройде", - передає слова Кремльова sports.ru.
Нагадаємо, Артур Бетербієв (15-0, 15 КО) достроково переміг Олександра Гвоздика (17-1, 14 KO) і забрав обидва чемпіонські титули. Він став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному рингу.

Бій був дуже напруженим і конкурентним, але росіянин виявився витривалішими і сильнішим.

Артур Бетербієв достроково переміг Олександра Гвоздика і об'єднав титули
Артур Бетербієв достроково переміг Олександра Гвоздика і об'єднав титули

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Гассієв готовий провести реванш з Усиком в хевівейті.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

За словами Гассієва, він готовий провести бій з Усиком в суперважкій вазі.
"Я не переглядав відео бою з Усиком. Але зараз точно знаю, що тоді я працював на 100%, а зараз маю працювати на 1000%. Про що думав, коли тренер сказав, що може зупинити той поєдинок? Це бокс. Я намагався показати найкраще, що міг. Але в той вечір Усик був краще.
Реванш? У нього своя дорога, у мене - своя. Можливо, після кількох боїв у хевивейті ми зустрінемося один з одним на рингу знову і дамо хороший бій для всіх любителів боксу", - заявив Гассієв.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик прокоментував першу перемогу в хевівейті.