Як відомо, дружина відомого нападника київського "Динамо" Фран Соля Аїда активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, а іноді й роликами.

Так, цього разу кохана спортсмена оприлюднила світлину, на якій вона лише в одному різнокольоровому спідньому лежить на кріслі та загорає на сонці. До слова, світлина зроблена на даху будинку, де й знаходиться остання на самоізоляції зі своїм чоловіком.

Скріншот допису

Варто зауважити, що раніше і Фран Соль показав в мережі, як активно підтримує свою спортивну форму в домашніх умовах, поки Чемпіонат України стоїть на паузі через пандемію коронавірусу у всьому світі. Тоді іспанець, заручившись підтримкою своєї дружини, виконував різноманітні фізичні вправи, і робив він це також на даху свого власного будинку.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тренер і лідер Динамо суворо покарані: штраф і дискваліфікація.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.