Український професійний боксер Василь Ломаченко заблокував свого земляка-колегу Івана Редкача після того, як той затролив його саркастичними коментарями у соцмережі Instagram. Причиною критики стала публікація Ломаченком фейку про необхідність намалювати хреста оливковою олією на дверях, щоб захиститися від пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідна дискусія розгорілася в соціальній мережі Instagram, а прокоментував ситуацію Редкач виданню meta-ratings.com.ua.

"Я мав дуже засмутитися, що мене заблокував сам великий Вася Ломаченко? Я відреагував, як моя совість велить. А блокувати мене чи ні, це особиста справа кожного. Мій жарт, мабуть, вдався. Ну а у Васі, мабуть, проблеми з гумором або самокритикою", - сказав Редкач.

Український боксер Іван Редкач, фото Instagram
Український боксер Іван Редкач, фото Instagram

Перед цим одіозний український боксер також розмістив пост в соціальній мережі Instagram, в якому розповів, що у наступному бої Ломаченка він підтримуватиме його супротивника Теофімо Лопеса. Кумедно, що для алегоричного опису свого вболівання він використав метафору, в якій за Ломаченка відповідала Світлана Лобода, а Лопеса - його відома тезка, також співачка Дженніфер Лопес.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А те що сарказм і гумор для багатьох це взагалі загадка і незрозуміле поняття так це теж не моя проблема!

Так я вважаю що Василь погарячкував з хрестами оливковими на дверях .... буває .... ну, а з іншого боку це його вибір і знайшлися ті, які побігли це робити і знайшлися такі як я, хто посміявся.

Заблокував мене Ломаченко - це його вибір, це його право ... хтось відкритий до критики, хтось ні, хтось готовий це прочитати, послухати, подивитися, а кому то простіше "випаруватися, зникнути". І це право й вибір кожного, який теж потрібно поважати .... Так ось я куплю квиток на Лопеса і поставлю гроші на нього. Це мій вільний вибір, мені він і як боксер і як людина приємніше і в моєму виборі немає нічого антипатріотичного, а тим більше сепаратизму. Це мій вибір!", - написав Редкач в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Український боксер дременув, як молода лань від поліцейських - порушив карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Редкач відповів хейтерам після поразки і забороненого прийому: "Татів синочок..."

Також Знай.ua писав, що Редкач переміг Александера та епічно дебютував у США: не залишив жодних шансів.