Зірка змішаних єдиноборств ірландець Конор Макгрегор на своїй сторінці в Twitter вступив у перепалку з російським чемпіоном UFC у легкій вазі Хабібом Нурмагомедова, розкритикувавши Росію, та в жорсткій формі звернувся до тимчасового чемпіона UFC Джастіна Гетжі.

Конор Макгрегор написав в Twitter кілька жорстких постів на адресу Джастіна Гетжі. Ірландець пообіцяв вбити американця в октагоні і ″зробити з його зубів намисто″.

Макгрегор також зазначив, що Гетжі не гідний представляти США на змаганнях, оскільки боєць є членом терористичної організації. Щоправда, при цьому ірландець не уточнив конкретно якої саме.

″Я тебе розкрию на шматки. Твої зуби. Пущу їх на чортове намисто. Відгукуєшся зверхньо про мої навички? Ти мрець.
Навіть не заїкайся ніколи про те, що представляєш велику націю Сполучених Штатів Америки. Жоден американець не стане так високо відгукуватися про таку людину, як і довірити їй свої інтереси, якою є член терористичного осередку. Ніколи не забудемо!″, - написав Макгрегор.

скрін з Twitter
скрін з Twitter

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дісталось у Twitter від Макгрегора і російському чемпіону UFC у легкій вазі Хабібу Нурмагомедову.

Макгрегор назвав Хабіба Нурмагомедова "позорищем" і "щуром".

"Хабіб, ти - абсолютне позорище. Метушливий верткий щур, як завжди. Я багато разів вже про це говорив. Ми бачили це багато разів", - написав Макгрегор у своєму Twitter.

Ірландець заявив, що росінин не може бути небезпечним, оскільки звик лише обіймати ноги. Таким висловом Макгрегор потролив Нурмагомедова за те, що він надає перевагу працювати в октагоні в партері, а не в стійці.

Разом з Нурмагомедовим Конор Макгрегор відкрито розкритикував Росію.

″Так, хапайся за ноги. Хапай ноги в тісному джакузі, набитою мужиками.
Що тут, чорт візьми, взагалі відбувається? Як ця країна може засуджувати і карати гомосексуалістів, але при цьому замикати дружин і дітей вдома і змушувати займатися виключно певним видом діяльності?
Тільки чоловіки. Це досить дивно″, - написав зірка UFC.

скрін з Telegram
скрін з Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після відставки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор пожертвував мільйон євро лікарням Ірландії

Також Знай.ua писав, Макгрегор закликав президента Ірландії посилити заходи по боротьбі з коронавірусом