Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) закликав президента Ірландії посилити заходи по боротьбі з коронавірусом.

Макгрегор опублікував відеозвернення на своїй сторінці в Instagram.

"Я хотів би висловити свої міркування з приводу того, що відбувається. Зараз всі ми обговорюємо повне скасування на роботу аеропортів та інших установ. Ми повинні це зробити.

Час, який ми витрачаємо на обговорення, може призвести до сумних наслідків. Нас чекає важкий бій з коронавірусом і ми не повинні зволікати з цим. Я хочу звернутися до великих людей Ірландії, до президента Майкла Хиггінгса.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В цьому бою повинні бути задіяні всі ми. Ми повинні всі разом битися з коронавірусом, включаючи людей по всьому світу! Час настав!

Це мої пропозиції і я молюся, щоб це сталося. Ми повинні зробити все це найближчим часом. Немає потреби тягти час.

Якщо ми не зробимо цього, нам не варто очікувати інших результатів. Вперед, Ірландія! Вперед, інший світ! Піднімемося разом. Ми можемо зробити це. Благослови нас усіх Господь", - заявив Конор Макгрегор.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Конор Макгрегор підтримав Італії у боротьбі з коронавірусом.

На своїй сторінці в Instagram Макгрегор висловив слова підтримки італійцям.

"Не можу перестати думати про Італію. Кожен день я молюся за цю велику націю, яка подарувала світові величезну кількість дивовижних речей: від людей до архітектури. У неї свій стиль! А ця кухня і мистецтво! Список можна продовжувати.

Італія та її люди - уособлення всього найкращого, що є у людства. Господь Іїсус, будь ласка, врятуй Італію та її людей зараз і кожен день", - написав Макгрегор.

Як писав Знай.ua, через коронавірус померла тітка Конора Макгрегора.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання.