Коронавірус не щадить нікого. COVID-19 не дивиться на підлогу, вік і статус, тому дотримання заходів обережності вкрай важливо. На частку чемпіона світу UFC Хабіба Нурмагомедова випало вкрай непросте випробування з-за коронавіруса. Його батько перебуває в лікарні, його стан оцінюється як вкрай тяжкий.
Батько Хабіба Нурмагомедова Абдулманап був госпіталізований в інфекційне відділення лікарні Махачкали ще 25 квітня. Йому поставили діагноз – пневмонія. Тест на коронавірус дав позитивний результат. Незважаючи на лікування, стан Абдулманапа Нурмагомедова тільки погіршувався. З-за цього його довелося перевезти в одну з московських клінік.

Хабіб Нурмагомедов з батьком \\ фото Известия
Хабіб Нурмагомедов з батьком \\ фото Известия


Однак і в Москві Абдулманапу Нурмагомедову ставало тільки гірше. Як повідомив боєць UFC і близький друг Хабіба Іслам Махачев заявив, що зараз Нурмагомедов-старший впав у кому. Його стан оцінюється як вкрай тяжкий. Лікарі вживають всі можливі заходи для того, щоб врятувати Абдулманапа Нурмагомедова, однак поки що прогресу в лікуванні домогтися не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після відставки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа Макгрегор пожертвував мільйон євро лікарням Ірландії

Також Знай.uа писав, Макгрегор закликав президента Ірландії посилити заходи по боротьбі з коронавірусом