Ірина Морозюк, відома як дружина гравця турецького клубу "Різерспор" Миколи Морозюка і очільниця львівської команди "Леон", а також своєю епатажною поведінкою в соцмережах, знову схвилювала своїх підписників. На цей раз вона вирішила прокоментувати плітки про себе, які з її слів існують.

З відповідним постом вона виступила в соціальній мережі Instagram.

Ірина Морозюк, фото Instagram
Ірина Морозюк, фото Instagram

"Коротше є такий МЕМ, типу «коли слухаючи плітки про себе, починаю заздрити» 😂 Так ось, я не знаю, заздрити чи плакати 😂.

Я коли була молодшою, років 20, я завжди думала, що склоки і плітки закінчуються з віком, втрачають сенс, тому що ми дорослішаємо, стаємо не дівчинка і хлопчиками, а жінками і чоловіками. Починаємо працювати, заводимо сім'ї, народжуємо дітей і т.д. У кожного своє життя, свої проблеми, своє коло спілкування та інше. Що жінки типу моєї мами і її однолітки, точно чи не пліткують ... но😂😂😂 бл * ть, них * яяяя🤣 Тепер я розумію, що з віком у багатьох навпаки зозуля стає ще більш простреленою 😂🤦🏼♀️ І мені іноді здається, що або я не з цієї планети, або в повітрі ширяє незвіданий вірус, страшніше короновіруса ☝🏼, який поїдає мозок людини і перетворює його повільно в ідіота 🤷🏼♀️.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я клянусь в дуже рідкісних випадках ☝🏼 Але я вам, бл * ять, клянусь, що рівень мого а * уя зашкалює 😂😂🤦🏼♀️" - написала Ірина Морозюк.

Тим не менш, жодних підтверджень існування цих чуток жінка не навела, а також навіть не натякнула на їх зміст.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Морозюк показала себе до та після пластики - вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе фото.