Ірина Морозюк, відома як дружина гравця турецького клубу "Різерспор" Миколи Морозюка і очільниця львівської команди "Леон", а також своєю епатажною поведінкою в соцмережах, знову схвилювала своїх підписників. На цей раз причина була досить цікавою - жінка, зовнішність якої змінена пластичними операціями, показала, як вона виглядала до того, як лягла під ніж хірурга.

Фотографії були розміщені у розділі сторіз на сторінці Ірини Морозюк в соціальній мережі Instagram.

Ірина Морозюк, скріншот Instagram
Ірина Морозюк, скріншот Instagram

Знімки зроблені начебто у 2014 році, але упізнати на ній Морозюк непросто. Жінка не демонструє збільшених губ, грудей з імплантами або характерної лінії підборіддя. Також вона не має видимих татуювань.

Ірина Морозюк, скріншот Instagram
Ірина Морозюк, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хоча порівняння зовнішності до та після пластики завжди є цікавою справою. Однак не слід забувати, що чуже тіло є справою його власника чи власниці, так само як і сліпо не помічати дисморфофобію чи упереджені стандарти жіночої краси.

Ірина Морозюк, скріншот Instagram
Ірина Морозюк, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Морозюка блиснула голим тілом на Великдень - "Я змінилася..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина екскапітана "Динамо" показала свою білу мереживну "полуничку", чоловіки не зможуть спати.

Також Знай.ua писав, Дружина Морозюка перетворилася на стриптизерку - "Знаю одне правило...."