Відомий український спротсмен, боксер, чемпіон WBO International Денис Берінчик часто тішить своїх шанувальників цікавими публікаціями в соцмережах.

Так, днями Денис вирішив трохи пожартувати і заявив, що карантин вже закінчився. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дениса Берінчика в мережі Instagram.

"Карантин закінчився - вирішив купити собі масочку", - жартівливо підписав нову публікацію Денис Берінчик.

Також Денис додав, що виходив він на вулицю для покупки нової маски, і для походу на пошту за посилками з Харкова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що відомий американський боксер, чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Теофімо Лопес продовжує нагнітати обстановку перед зустріччю з українцем Василем Ломаченком. Лопес заявив, що хоче знати на 100%, що Вася не "дасть задню" перед початком бою. Про це стало відомо завдяки заяві Лопеса у коментарі для одного з американських спортивних видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бою Ломаченко-Лопес бути — названо дату і місце найочікуванішого поєдинку року.

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик зі "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.