Аритц Адуріс – справжня легенда іспанського футболу. 39-річний форвард провів у різних лігах Іспанії 18 сезонів, і найбільше запам'ятався виступами за Атлетик Більбао. Про наміри Адуріса завершити кар'єру після цього сезону було відомо раніше, однак Аритц передумав. І вирішив повісити бутси на цвях, не чекаючи закінчення сезону.

Адуріс фото Getty


Про завершення професійної кар'єри Адуріс оголосив 20 травня. Заяву він опублікував у своєму мікроблозі Twitter. Форвард написав, що його очікує операція на стегні з установкою протеза, після чого він зможе жити нормальним життям. Проте вже без футболу. “Час настав. Я багато разів говорив, що футбол йде з тебе до того, як ти йдеш з футболу”, написав Адуріс у прощальному листі уболівальникам.
Контракт 39-річного нападника закінчувався 30 червня 2020 року, однак чемпіонат Іспанії призупинено через пандемії коронавіруса. Тому форвард не став чекати фактичного закінчення сезону і прийняв рішення завершити кар'єру прямо зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капітан Баварії Мюллер привітався ногою з сідницями тренера, вболівальники спантеличені.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, модель в лікарні, футболіста за ґрати - в пентхаусі зірки Челсі стався загадковий інцидент.

Як повідомляв Знай.uа, модель в лікарні, футболіста за ґрати - в пентхаусі зірки Челсі стався загадковий інцидент.