Керівник промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн планує провести перший вечір боксу після карантину у подвір'ї свого будинку.

Робочою датою поки він називає 15 липня, але припускає, що захід, можливо, доведеться перенести на тиждень або два. про це пише The Sun.

Ще недавно Хірн збирався повернути боксерські вечори, як можна раніше, але тепер він вирішив, що поспішати не варто, щоб зіткнутися з меншою кількістю проблем.

"Цю дату 15 липня призначено на даний момент, але вона може переміститися на один або два тижні пізніше, якщо це буде простіше для нас з точки зору логістики. І ми зможемо дати бійцям більше часу для підготовки. Наші шоу будуть транслюватися на DAZN", - повідомив промоутер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, промоутерська компанія Top Rank Promotions разом з американським кабельним телеканалом ESPN планують відновити професійні боксерські поєдинки на території США вже 9 червня.

Як повідомляв портал Знай.uа, український чемпіон Берінчик терміново звернувся до шанувальників – "Карантин закінчився".

Також портал Знай.uа писав, що Конор Макгрегор дав гучну обіцянку легендарному боксерові Майку Тайсону, що здобуде перемогу у другому поєдинку з Флойдом Мейвезером.