Як відомо, дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила своє чергове фото, на якому вона сидить в чорному еротичному купальнику на краю басейну та позує таким чином, що увагу привертають її підкачані сідниці.

Буяльська, фото з вільних джерел
Буяльська, фото з вільних джерел

"Вирішила не чекати нормальної погоди і відкрити сезон сьогодні", - коротко та лаконічно підписала свою світлину дівчина.

Варто зауважити, що шанувальникам таке фото сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено і Буяльському дуже пощастило з такою дружиною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.