Київське "Динамо" неодноразово лякало своїх суперників майстерністю, і одним з постраждалих став і легендарний тренер Жозе Моуріньо. Як зізнався футбольний метр, гра "Інтера" проти біло-синіх навіть довела його до сліз - настільки значною була нервова напруга.

Про цей випадок нагадав футбольний клуб "Динамо" на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Той матч, у якому "Інтер" зміг вирвати перемогу з рахунком 1:2 на останніх хвилинах, пройшов ще у листопаді 2009 року.

Жозе Моурінью, фото Twitter
Жозе Моурінью, фото Twitter

"Сильні емоції. Вони супроводжуються важливими спогадами. Я плакав після матчу з Динамо. Це був перший раз коли після перемоги.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Команда могла зіграти набагато краще. Мені вдалося внести тактичні зміни, які допомогли команді. Навіть нічия нам не підходила. Мені вдалося проникнути в серця футболістів. Ми ніколи не були так близькі до вильоту", - наводять слова Моуріньо в публікації.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Однак деякі шанувальники "Динамо" іронічно поставилися до сліз знаменитого тренера. "Я після кожного їх матчу плачу", - жартують в одному з коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка Динамо Гіо Цитаишвили зізнався в непристойному — любовні листи писали всією командою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Погрожував вбити дружину та тещу – легендарного ексгравця "Динамо" затримали копи.

Також Знай.ua писав, що дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх підписників знімками зі своєю морською фотосесією.