Колишній футболіст київського "Динамо" та збірної Хорватії Огнєн Вукоєвич був затриманий хорватськими правоохоронцями, бо погрожував вбити рідних, зокрема і свою дружину

Про це повідомляє видання Sportske novosti.

Відтак, як відзначається, колишній динамівець прийшов додому п’яним та погрожував вбити свою дружину, а також її сестру і матір. Що стало причиною цьому наразі не відомо. Наразі поліцейські вже провели обшук в помешканні Вукоєвича, щоб визначити, чи є у нього вогнепальна зброя.

Огнєн Вукоєвич з дружиною

Також проти хорвата порушено кримінальну справу та вирішується питання стосовно того, чи варто призначати колишньому футболісту попереднє ув’язнення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто зауважити, що на сьогодні Вукоєвич працює тренером збірної Хорватії U-20. Раніше він виступав за київське "Динамо" від 2008 до 2015 року, зігравши за цей час 217 матчів у всіх турнірах і забив 16 голів. Він завершив кар'єру футболіста в 2017 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любитель клонів або шлюб за шаблоном? Нова дівчина Нойєра — копія його колишньої

Як повідомляв портал Знай.ua, Футболісти "Динамо" підпалили рідний стадіон – "Слідуємо старій добрій традиції".

Також Знай.ua писав, що Зірка "Шахтаря" розбереться з хитрою коханкою в суді через пікантне відео.