Гравці київського "Динамо" здали тести на коронавірусну хворобу COVID-19, вони виявилися негативними. Цей захід було проведено у рамках відновлення тренувань для професійних команд, які можна буде розпочати вже 11 травня.

Про це повідомляється на офіційній сторінці футбольного клубу "Динамо" Київ у соціальній мережі Facebook.

ФК "Динамо", фото YouTube
ФК "Динамо", фото YouTube

"Гравці київського «Динамо», які поки підтримують форму індивідуально, готуючись до відновлення повноцінного тренувального процесу, здали тести на COVID-19.

На щастя, результати тестів у всіх негативні, всі здорові та готові приступити до командних тренувань. - Протягом двох днів гравці, тренерський штаб та обслуговуючий персонал команди здали ПЛР-тести на COVID-19, сумарно 60 тестів, – повідомив клубному сайту лікар першої команди Андрій Шморгун. – Ми отримали результати, всі вони негативні. Надалі ми будемо дотримуватися регламенту щодо цього питання, який має затвердити Асоціація футболу. Ймовірно, ПЛР-тести будуть проводитися безпосередньо перед кожним матчем", - йде мова у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Через пандемію коронавірусної хвороби у всьому світі були призупинені спортивні заходи, у тому числі футбольні матчі. Всі футбольні чемпіонати Європи, окрім Чемпіонату Білорусі, були також скасовані або призупинені. Національні футбольні асоціації розглядають можливі наступні перспективи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка Динамо Гіо Цитаишвили зізнався в непристойному — любовні листи писали всією командою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Погрожував вбити дружину та тещу – легендарного ексгравця "Динамо" затримали копи.

Також Знай.ua писав, що Кадри з голою дівчиною нападника Динамо злили в мережу – прикрилась лише подушкою.