У футбольному клубі Мілан прокоментували травму, отриману шведським форвардом Златаном Ібрагімовичем на нещодавній тренуванні команди. Офіційну заяву з цього приводу опублікували на сайті клубу. Зазначимо, що раніше засоби масової інформації поширили повідомлення про те, що футболіст нібито пошкодив ахіллове сухожилля на двосторонній тренуванні і вибув з ладу на тривалий термін.

Тим часом в офіційній заяві клубу говориться, що Ібрагімович травмував камбаловидний м'яз на правій гомілці. "Ахіллове сухожилля не пошкоджено. Контрольна експертиза травми буде проведено через десять днів", - повідомили в "Мілані".

Відзначимо, що в неділю, 24 травня, футбольний клуб "Мілан" після карантинної паузи відновив групові тренування. До цього відбулася асамблея найсильнішого дивізіону чемпіонату Італії по футболу (серії А), на якій було прийнято рішення продовжити першість з 13 червня. Всі матчі будуть проходити без вболівальників на трибунах.

Златан Ібрагімовіч, фото Instagram
Златан Ібрагімовіч, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Ібрагімовичу зовсім знесло дах у Лос-Анджелесі, обіцяв убити і хвалився власним островом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ібрагімович відповів на виклик Погбі попри карантин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Златан Ібрагімович залишився без футболу і навчається новим професіям.