Зірковий форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду може покинути італійський клуб вже після закінчення нинішнього сезону.

Про це повідомляє журналіст П'єтро Бальцано Прот у власному Twitter.

Відтак, як відзначаються, нападник вже близький до переходу в інший клуб, щоправда, чому сторони зважилися перервати співпрацю - невідомо.

Роналду, фото Instagram
Роналду, фото Instagram

"Поки що класифікується лише як чутки, але це приходить до мене з різних джерел, і, принаймні, змушує мене задуматися: наприкінці сезону дороги Роналду та Ювентуса можуть розділитися.Це мені сказали. Повторюю, поки що чутки залишаються чутками. Побачимо", - написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначимо, що Роналду в сезоні-2018/19 "переїхав" з Реал Мадрида в Ювентус за 117 млн євро. Португалець за два сезони зіграв у 75 матчах, в яких забив 53 голи і віддав 14 результативних передач.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна. Дівчина поділилася спортивним знімком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", челендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг". Як українські футболісти на карантині повторювали челендж Кріштіану Роналду

Також "Знай.ua" писав, що "Він зробив все можливе", - дворазова олімпійська чемпіонка побила рекорд Кріштіану Роналду