Як відомо, дівчина грузинського футболіста, захисник клубу "Шахтар" і національної збірної Грузії Давада Хочолави Юлія активне веде власну сторінку в Instagram та частенько радує власних фанатів різноманітними фото та відеороликами.

А вже на днях красуня підготувала черговий сюрприз шанувальникам, оприлюднивши два спекотних знімків, на яких вона лише в одній сексуальній чорній білизні позує перед камерою, сидячи на столі.

"У мене ще багато гарних фотографій, завдяки моїм дівчаткам", - коротко написала дівчина.

Фото з допису

Варто зауважити, що користувачам мережі такі фото сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено і футболісту дуже пощастило з такою дівчиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото з допису

Слід додати, що це не єдине фото, яке припало до душі фанатам, напередодні кохана Хочолави в спідній білизні позувала перед дзеркалом, явивши усім свою струнку фігуру.

Дівчина Хочолави

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.