Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор відреагував на масові заворушення в США, викликані вбивством афроамериканця Джорджа Флойда в Міннеаполісі.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що напередодні в США був затриманий поліцією Джордж Флойд через підозру щодо використання фальшивого чека на 20 доларів. Під час задержання один з офіцерів притиснув шию чоловіка до асфальту і утримував близько шести хвилин, попри благання затриманого відпустити його, бо він не може дихати.

Заворушення в США, фото: Getty Images

В результаті чоловік втратив свідомість, а медики, які приїхали на місце, не зуміли врятувати його життя. У зв'язку з цим США були охоплені хвилею заворушень.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У цьому світі немає місця несправедливості, расизму та нетерпимості. Нам потрібно чути тих, хто страждає, і вчитися у них. Станьте прикладом змін, які ви хочете побачити. Я молюся, сподіваюся і вірю, що нинішні події можуть привести нас до кращого майбутнього", - написав Макгрегор, коментуючи дану ситуацію.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Конор Макгрегор пообіцяв зробити намисто із зубів Гетжи та відкрито розкритикував Росію.

Як повідомляв портал Знай.uа, в нокаут за 4 секунди – найшвидша перемога Конора Макгрегора, відео.

Також портал Знай.uа писав, брати Клички стануть головними героями фільму Сильвестра Сталлоне.