Відомий ірландський боєць змішаних єдиноборств, колишній чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в двох вагових категоріях Конор Макгрегор може обрати кінокар'єру після нещодавного оголошення про завершення спортивних виступів. Начебто, атлет вже отримав першу пропозицію.

Про це повідомляє російське інформагентство ТАСС.

Начебто російський спортсмен, актор і кінопродюсер Олег Тактаров запросив Макгрегора знятися в його майбутньому фільмі.

"У мене є попередня домовленість з його менеджером про те, що він зніметься в моєму фільмі. Я буду щасливий, якщо його рішення завершити кар'єру буде остаточним. Тоді б я зміг зняти з ним цей фільм", - заявив Тактаров.

Конор Макгрегор, скріншот: YouTube
Конор Макгрегор, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як пояснив Тактаров, сценарій до фільму. продюсером фільму якого він стане, був написаний за книгою Рендалла Воллеса "Любов і честь". Події в сюжеті розгортаються за часів Громадянської війни в США. Макгрегор може зіграти молодого ірландського офіцера.

"Там буде багато бійок, так що він би чудово підійшов на цю роль. Не було ще таких бійців, які б знімалися в кіно, а після перемагали на турнірах. Назад ти вже не повернешся", - пояснив Тактаров.

Умови пропозиції та деталі про виробництво фільму не розголошуються.

Варто зазначити, що інтерес Тактарова до Макгрегора не дивний: росіянин сам виступав у змішаних єдиноборствах і навіть досяг успіху у середині 90-х років (треба додати, що правила UFC у той час були більш вільними і дозволяли ряд прийомів, які тепер є забороненими).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Конор Макгрегор прощається з октагоном - "Привіт всім, я вирішив..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор пообіцяв зробити намисто із зубів Гетжі і відкрито розкритикував Росію.

Також Знай.ua писав, що Тайсон став на коліна перед легендою UFC.