Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко заявив, що він радий продовженням контракту з Українською асоціацією футболу (УАФ), адже має незакінчені справи, а точніше турнір.

Про таке він розповів в ефірі програми "Великий футбол".

Варто зауважити, що Шевченко очолив збірну України влітку 2016 року. Разом з командою він тоді не зумів вийти на ЧС-2018 в Росії, але вже пізніше виграв групу Ліги націй і пробився на Євро-2020, яке було перенесене на наступний рік через пандемію коронавірусу.

Шевченко, фото Іnstagram
Шевченко, фото Іnstagram

"У нас вже все давно було обумовлено. Коли закінчиться контракт, ми домовилися з УАФ про продовження. Думаю, це логічне рішення, як для тренерського штабу, мене, так і для УАФ. Радий залишатися працювати тут. Є незакінчений турнір, до нього треба дуже добре підготуватися

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ліга націй стартує, відбір на ЧС. Єдине, така ситуація склалася з коронавірусом. У кращому випадку ми зберемося у вересні, зіграємо перші матчі Ліги націй. 9-10 місяців ми не бачили футболістів. Хотілося б мати більше часу на спілкування і роботу з командою", - сказав Шевченко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко здивував незвичайною акробатикою з сином — найкраща ідея для карантину, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська легенда футболу Андрій Шевченко зворушливо привітав сина з 6-річчям - суперзірка Райдер.

Також Знай.ua писав, що Шевченко дав майстер-клас під час тренування збірної України: відео.