Українська легенда футболу Андрій Шевченко, якому пророкують місце головного тренера італійського клубу "Мілан", опублікував зворушливе фото в соцмережі Instagram, привітавши сина Райдера з Днем народження.

Знаменитий український футболіст, відростив бороду, підписав фото з дітьми: "З 6-м Днем народження, наша суперзірка Райдер. Ми любимо тебе, маленький друг".

Миле фото з дітьми у басейні зірковий татусь підписав англійською мовою.

Скріншот допису

Шанувальники Шевченка з усіх країн у коментарях ринулись вітати хлопчика: "З днем ​​народження твого маленького ангела, мій герой 😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️", "З днем ​​народження Райдер, сподіваємось, коли це все закінчиться", "Наступне покоління Шева 😍🇺🇦".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дружина Андрія Шевченка американська модель Крістін Пазік подарувала футболісту первістка в 2004 році, йому дали ім'я Джордан. Через два роки у подружжя з'явився другий син, якого назвали Крістіан.

Наступного поповнення в родині Шевченків довелося чекати шість років. У жовтні 2012 року, коли Андрій уже завершив професійну кар'єру, він став багатодітним батьком – Крістін Пазік народила сина Олександра.

А в квітні 2016 року на світ з'явилася остання на даний момент дитина в сім'ї Андрія і Христини – йому дали подвійне ім'я Райдер-Габріель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик поділився дитячим фото і зробив зворушливе визнання.

Як повідомляв Знай. ua, боксер-чемпіон поставив під сумнів талант українця.

Також Знай. ua писав, що промоутер назвав нову дату бою Усик – Чісора.