Легенда київського "Динамо", італійського "Мілана", лондонського "Челсі" та збірної України з футболу Андрій Шевченко, як і багато інших українців знаходяться на карантині. Лідеру українського футболу не доводиться нудьгувати. Андрій порадував шанувальників разом зі своїм сином Крістіаном. Хлопці приєдналися до челленджу сербського тенісиста Новака Джоковича.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Шевченка в мережі Instagram.

Відомо, що суть нового челленджу в тому, щоб лежачи утримати на зігнутих ногах іншу людину. Напередодні переможець 17 турнірів Великого шолома передав естафету свого челленджу Кріштіану Роналду, Лео Мессі, Неманьї Матічу, Роберту Левандовскі, Полю Погба, Луці Модрічу і Андрію Шевченку. Тренер "синьо-жовтих" подякував за челлендж Новаку Джоковичу і привітав усіх з Великоднем.

"Знадобилося 10 спроб, щоб правильно виконати цей трюк. Всіх - зі святом Великодня!", - підписав публікацію Андрій Шевченко.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До речі, Шевченко передав челлендж Кака, Паоло Мальдіні, Джанлуїджі Буффону, Андреа Пірло, Володимиру Кличку і Марку Волбергу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська легенда футболу Андрій Шевченко зворушливо привітав сина з 6-річчям - суперзірка Райдер.

Як повідомляв Знай.uа всіх гравців київського "Динамо" терміново відправили на карантин через коронавіруса.

Знай.uа писав, їй підкорилися Шевченко і Моурінью — гаряча блондинка полонила навколофутбольний світ.