Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, вже цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона майже гола лежить на ліжку та демонструє свої навички в плані розтяжки: спочатку вона покрутилася в різні сторони та похизувалася своїм татуюванням, а потім вправно вигнула свою спинку, явивши шанувальникам свої сідниці.

Морозюк, фото: Instagram
Морозюк, фото: Instagram

"Добрий ранок, малюки. Не забувайте про правильну розтяжку щоранку. І тоді день будемо продуктивним завжди", - написала вона, ймовірно, натякаючи на ранковий секс, а не як на розтяжку.

Щодо самих користувачів, то їм еротичний відеоролик дуже сподобався - про це свідчать тисячі лайків та сотні коментарів стосовно того, що вона просто прекрасна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заплакана дружина Морозюка зізналася про зради та розставання з екс-динамівцем – "Він почав, я закінчила"

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе