Дружина екс-гравця київського Динамо Миколи Морозюка Ірина заявила, що вона вже понад пів року "розлучена" з футболістом, бо останній нібито часто зраджував їй

Про таке вона розповіла в інтерв'ю каналу Олицька.

"Ми розлучилися півроку тому. Спочатку ми з ним взяли паузу - це було в жовтні 2019 року. Так вирішили. Чи були почуття, коли він переїхав до Туреччини? Частково так. І у нього, і у мене. У когось більше. Він запустив процес, а я його закінчила.

Чи є зараз хтось у Колі? Я думаю що ні. Він не знайде краще за мене. Чи зраджував він мені? Думаю, так, зраджував. Як до цього ставлюся? Та ніяк не належу. Я цього не відчувала, але допускаю це. Чи хотілося мені йому змінити? Хотілося, але я не зраджувала", - сказала в сльозах Ірина.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Щоправда, дівчина зізнається, що попри численні зради, вони можуть знову зійтися, але чи дійсно це станеться – невідомо.

"Ми взяли паузу, але не розлучилися. Була ймовірність, що ми повернемося один до одного. Я не знаю що буде далі. Може бути, через рік ми будемо разом. Або через півроку, або через тиждень. Або ніколи. Я допускаю будь-який момент у своєму житті", - підкреслила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Морозюк показала себе до та після пластики - вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе фото.