Досить скандальний форвард "Динамо Брест" Артем Мілевський зізнався про "натягнуті стосунки" з воротарем київського "Динамо" і збірної України Денисом Бойко, а також заявив, що він ніколи йому не тисне руку.

Про таке він розповів в ролику на своєму каналі в YouTube.

"Чи був у мене "руконепотискальні" партнер по команді? Ні. Ну день там поображалися один на одного, ну два. Ось з Бойком я тільки не вітаюся. Я вже розповідав про карти, він там накрисив.

Коли грали, він джокера ховав. Ось я, напевно, після цієї історії... Хоча багато з ним спілкуються і нічого страшного в цьому не бачать. Ось єдина людина, з яким я припинив спілкування", - сказав Мілевський, маючи на увазі інцидент, яким мав місце в минулому.

Артем Мілевський, скріншот: Instagram
Артем Мілевський, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у період спільних виступів за київське Динамо між Мілевським та Бойко виник конфлікт під час гри у карти. Форвард обізвав голкіпера щуром і перестав з ним спілкуватися. Натомість Денис вважає закиди Артема необґрунтованими, адже, за його словами, інцидент було вичерпано ще того вечора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Як повідомляв Знай.uа пандемія завдала потужного удару по українських футболістах і залишила їх без грошей.

Також Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхему висунули звинувачення.