Матч Зоря – "Динамо" на "Футбол 24", стартував 13 червня в 17:00. Команди по разу змогли зіграти і перемогли після відновлення сезону УПЛ. Динамо розгромило Олександрію Динамо – Олександрія, а Зоря видала значно скромніші результати (двічі по 1:0). Команда Скрипника випереджала киян лише завдяки кращим особистим зустрічам. Тому сьогодні суперників чекала дуже важлива битва за друге місце, а з ним і право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Динамо, фото: youtube
Динамо, фото: youtube

У першому таймі на 2-й хвилині Зоря спровокувала атаку з першим ударом у матчі. Михайличенко на Юрченко, той у дотик перевів Громову, який скористався викиданням зі своєї зони Попова. Втім, удар у нього вийшов не дуже – без проблем для Бущана.

Голкіпер Динамо вдало зі свого майданчика до чужого відправив у ривок Русина. Назарій отлепился на швидкості від Абу Ханни, а ось удар з кількох метрів зовсім не вийшов. На 12-й хвилині Зоря знову повинна була забивати.

Динамо, фото: youtube
Динамо, фото: youtube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Михайличенку вдалось обіграти Кендзьору і заробити небезпечний штрафний – поляку довелося фолити. Юрченко з Богданом не надто успішно розіграли стандарт, і Сидорчук заблокував удар свого колишнього партнера. Кабаев відірвався від Шепелєва після кутового, однак пробив у Попова. Луганська команда активно просив пенальті, Балакін гру не зупинив.

Друга половина зустрічі затрималася на 30 хвилин. М'яч застряє в калюжах. На футбол це мало схоже.

Миколенко лівим флангом кинув у боротьбу. Шепелєв переграв Абу Ханну і відкинув у вільну зону. Де Піна легко розстріляв воротаря. Циганков прокинув м'яч Махарадзе, здається, встиг, але це також могло бути пенальті. Ні один повтор так і не вніс ясності. Оце зайшов Цвек на заміну. Шипами в'їхав у ногу Сидорчука. Після консультацій з VAR суддя вилучив гравця Зарі. А капітана Динамо винесли на імпровізованих ношах у вигляді рук партнерів. Кадири вимушено вийшов на заміну.

Динамо не без питань перемагає і виходить на чисте друге місце. Зоря відстає на 3 очки і опускається на 3-ю сходинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Як повідомляв Знай.uа пандемія завдала потужного удару по українських футболістах і залишила їх без грошей.

Також Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхему висунули звинувачення.