Наставник "Колоса" Руслан Костишин розповів свої очікування у матчі з "Шахтарем" і про обмеження, які ввели для гравців. Також тренер розповів, що для його підопічних ця гра буде наступним етапом для удосконалення техніки і навичок.

"Яку схему готуємо на "Шахтар"? Це секрет! "Шахтарю" все одно, яку для них готують схему. Мені здається, що в такому стані після коронавіруса на перше місце виходить майстерність футболістів. А в "Шахтарі" воно набагато якісніше, ніж в інших командах", - сказав Костишин.

Футбол, фото: youtube
Футбол, фото: youtube

Стосовно дебюту футболіста Данфа, тренер сказав, що цей гравець на перспективу. І тренер очікує, що його хлопці будуть добре виглядати на фоні "Шахтаря", а там вже сама гра покаже, який буде рахунок.

"В іграх з такими суперниками ми додаємо як команда. Для нас це величезний досвід. Було зібрання з президентом клубу. Він категорично заборонив думати про плей-офф і готуватися до нього. Він сказав, що для нього важлива кожна гра, щоб команда гідно виглядала у чемпіонаті. А про плей-офф поки ніхто не думає. Поки не вистачає майстерності та якогось-то холоднокровності. Емоції є, бажання є, але не вистачає виконання. Можливо, ситуація з коронавірусом теж вплинула, - сказав Костишин каналу "Футбол 1".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Динамо Брест - Шахтар Солігорськ, Getty Images
Динамо Брест - Шахтар Солігорськ, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу, - "Я б не відмовився".

Як повідомляв Знай.uа пандемія завдала потужного удару по українських футболістах і залишила їх без грошей.

Також Знай.uа писав, напав на вболівальника - півзахисникові Тоттенхему висунули звинувачення.