Американський боксер, який підігріває обстановку перед боєм з українцем Василем Ломаченком скандальними висловлюваннями, Теофімо Лопес, вирішив показати шанувальникам кілька кадрів зі свого тренування.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Теофімо Лопеса в мережі Instagram.

"Я готовий битися з будь-якою людиною, я і є @therock #TheTakeover #BoxingIsBack", - заявив Лопес і поставив тег на профіль Дуейна Джонсона (Скеля), тим самим висловивши незаперечну жагу до бою.

До речі, промоутер Top Rank Боб Арум прокоментував ситуацію навколо бою українця Василя Ломаченка та американця Теофімо Лопеса. За його словами, вони хочуть битися тільки один з одним і відмовилися від проміжних боїв.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Теофимо Лопес, скріншот: YouTube
Теофимо Лопес, скріншот: YouTube

Боб Арум пропонував варіант з організацією об'єднавчого бою в легкому дивізіоні на відкритій місцевості, але з глядачами. У березні бій Ломаченко та Лопеса було відкладено на невизначений термін через пандемію коронавірусу. Спочатку його планували провести 30 травня.

Непереможений 22-річний американець став чемпіоном світу після перемоги над Річардом Коммі у другому раунді їх грудневого поєдинку. Василь Ломаченко у своєму останньому поєдинку в серпні минулого року переміг британця Люка Кемпбелла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Новий Мейвезер" зухвало звернувся до Ломаченка – "Бій з ним важливий для мого...".

Як повідомляв Знай.uа Гвоздик повісив рукавиці на цвях — чемпіон світу оголосив про завершення кар'єри боксера.

Знай.uа писав, "С**ка хоче битися?" - Ломаченко зустрінеться віч-на-віч з лютим ворогом.