Автомобіль відомого футболіста виставлять на торги через несплату аліментів.

Позашляховик преміум-класу Lexus GX колишнього нападника "Зеніту" Олександра Кержакова буде виставлено на торги через борги екс-спортсмена з аліментів першій дружині Марії Голової та їхньої спільної доньки Дарії. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Автомобіль Кержакова оцінили в 2,38 мільйона рублів. Однак, ця сума не покриває всіх боргів колишнього футболіста збірної Росії - він не виплатив по аліментах 7 мільйонів рублів.

Про "аліментні" борги Кержакова першій дружині стало відомо ще в лютому 2019 го. Тоді ЗМІ називали суму в 13,5 мільйона рублів.

Пара одружилася в 2005 році, тоді ж у них народилася донька Дарина. Через п'ять років Кержаков і Голова розлучилися. Після цього футболіст був одружений ще двічі, обидва шлюби також розпалися.

Кержаков завершив кар'єру в 2017 році. Він виступав за "Зеніт" з 2001-го по 2006 рік і з 2010-го по 2017 рік. Крім того, він виступав за "Динамо", іспанську "Севілью" і швейцарський "Цюріх".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, відомого футболіста викрали інопланетяни, через це він запізнився на тренування

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Шевченко знову став легендою, сюрприз від Unicef і FIFA

Також Знай.ua писав, молода зірка "Шахтаря" бразилець Тете підкорив серце українки