Зірка української легкої атлетики Юлія Левченко вважається однією з найкрасивіших спортсменок. Вона активна користувачка соцмереж, а на її Instagram підписані біля 200 тисяч користувачів, які активно стежать за життям легкоатлетки.

Левченко безумовна зірка української легкої атлетики. Юлія - чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту, учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року, олімпійська чемпіонка серед юнаків 2014 року.

Однак, крім цього, вона ще і красива жінка з сексуальною фігурою.

Нещодавно українська стрибунка у висоту опублікувала новий пост в своєму Instagram. Вона продемонструвала фото, на якому сидить на камені, що виступає високо над кар'єром.

Юлія звісила свої чудові ніжки над водою, її волосся розвівається на вітрі. Дівчина усміхається на камеру і абсолютно не переживає, що сидить на краю виступу високо над глибоким кар'єром. Адже висота - її стихія.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Коростишевський Кар'єр", коротко підписала фото спортсменка.

"Ой яка красуня! Тільки не падай", - пишуть шанувальники.

До слова, Коростишівський каньйон — це затоплений гранітний кар'єр поблизу міста Коростишів на Житомирщині. Штучне озеро оточують скелясті береги висотою до 10 метрів. Глибина кар’єру понад 20 метрів.

Це озеро — улюблене серед туристів саме через круті голі скелі каньйону, які часто стають мальовничою декорацією до фотосесій.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська чемпіонка Левченко показала спокусливі фото

Як повідомляв портал Знай.ua, красуня-легкоатлетка Левченко показала, що спорт - не перешкода щастю

Також Знай.ua писав, Юлія Левченко виграла міжнародний турнір у Франції, встановивши унікальний рекорд