Чемпіонка світу зі стрільби Бобана Момчилович-Величкович померла після важких пологів.

Сербська спортсменка Бобана Момчіловіч-Величкович пішла з життя в 30-річному віці. Після важких пологів за життя спортсменки три тижні боролися лікарі, але їх зусилля виявились марними. Про це повідомляють сербські ЗМІ.

Після важких пологів Бобана Момчіловіч-Величкович впала в кому. За життя спортсменки боролися лікарі, але врятувати жінку не вдалося.

Відомо, що 30-річна Бобана страждала від підвищеного тиску і набряків. Що стосується малюка, зараз його здоров'ю нічого не загрожує.

Зазначимо, протягом 10 років спортсменка входила до збірної Сербії, вона є чемпіонкою світу 2014 року.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

На останньому чемпіонаті Європи, який пройшов в лютому в Польщі, Величкович поповнила особисту скарбничку нагород двома золотими медалями - персональною та командною. На той момент Бобана була вже вагітною, але при цьому вела активний спосіб життя.

Величкович не поспішала ділитися подробицями про вагітність в особистому блозі, вважаючи за краще розповідати лише про спортивні досягнення.

Остання публікація в Instagram Величкович датована 2 березня.

Наразі не відомо, де буде похована чемпіонка.

"Бобана Момчилович-Величкович залишила незгладимий слід в історії сербського спорту. Місце і час прощання з нею будуть повідомлені пізніше", - йдеться в заяві прес-служби Стрілецької асоціації Сербії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Японії знайшли мертвим зниклого безвісти українського спортсмена

Як повідомляв портал Знай.ua, серце легенди "Динамо" несподівано зупинилося, світ спорту зазнав непоправної втрати

Також Знай.ua писав, пандемія забрала життя великого футболіста