Весь український футбол зазнав непоправної втрати. У віці 73 років пішов з життя колишній тренер, спортивний і генеральний директор львівських "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький.

Про це повідомляється на офіційному сайті львівської команди.

Відомо, що Юрій Дячук-Ставицький не добився великих успіхів в якості футболіста, граючи за невеликі команди "Горинь" з Рівного, "Шахтар" із Червонограда та стрийську "Скалу". Почав тренерську кар'єру в 1980 році, а в 1989 році став віце-президентом львівських "Карпат".

Юрій Дячук-Ставицький, фото: fckarpaty.com
Юрій Дячук-Ставицький, фото: fckarpaty.com

У 1996 повернувся до Львова, де допомагав тренувати Мирону Маркевичу. У 2004 році особисто очолив клуб і повернув його у вищу лігу українського чемпіонату. У 2012 і 2013 роках тимчасово повертався до тренерської роботи в "Карпатах", але в 2015 році повністю перейшов на адміністративну роботу, ставши в.о. гендиректора "Карпат".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У 2006-му році Дячук-Ставицький вивів "Карпати" до півфіналу Кубка України. Клуб тоді грав у Першій лізі і став першим, хто вийшов у півфінал, будучи представником не елітного дивізіону. Також Дячук-Ставицький працював у "Волині", "Прикарпатті", "Газовику", запорізькому "Металурзі" та "Анжі". У 2017 році покинув "Карпати" за станом здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стала матір'ю, але так і не побачила малюка — чемпіонка світу померла після важких пологів.

Як повідомляв Знай.uа серце легенди "Динамо" несподівано зупинився, світ спорту поніс непоправну втрату.

Знай.uа писав, пандемія забрала життя великого футболіста, нація в жалобі.