Футбольний клуб з Полтави "Ворскла" у гостях переміг "Маріуполь" у півфіналі Кубка України. Зустріч на стадіоні ім. Бойко завершилася в серії післяматчевих пенальті – 4:3.

Рахунок у поєдинку на 37-й хвилині відкрив Сергій Горбунов. "Ворскла" відігралася за 10 хвилин до закінчення основного часу. Гол з пенальті зміг забити Ібрагім Кане.

Два 15-хвилинних екстратайма відбулися без голів, а у серії післяматчевих пенальті чудово зіграв воротар полтавчан Павло Ісенко, який відбив три удари з точки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У фінальному матчі за престижний трофей "Ворскла" зіграє з київським клубом "Динамо", який тиждень тому обіграв "Минай" (2:0) з однойменного міста на Закарпатті.

Як відомо, фінал Кубка України відбудеться 8 липня на стадіоні "Арена Львів" з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних вимог.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Динамо" вийшов у фінал Кубка України з футболу – у чому секрет успіху.

Як повідомляв портал Знай.uа, футболісти "Карпат" залишили м'яч через китайський вірус – скосив половину команди.

Також портал Знай.uа писав, що півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко зізнався, кого з "Динамо" заніс до списку "улюбленців".