Ліонель Мессі – один з найкращих гравців за всю історію футболу. Однак, як і будь-яка інша зірка, Ліонель славиться непростим характером. Скандали навколо його персони виникають досить часто. Черговий епізод змусив уболівальників “Барси” задуматися, а чи не виник у конфлікт Мессі з тренерським штабом каталонців? На це вказує відео з минулого матчу в чемпіонаті Іспанії.

Під час поєдинку 32 туру іспанської Прімери проти " Сельти, у кадр потрапив епізод, на якому Мессі намагаються дати тренерську установку. Проте зірка “Барселони”, здається, демонстративно ігнорує спроби представника тренерського штабу каталонців Едгара Сарабии донести до нього важливу інформацію. Ліонель навіть не подивився на Сарабию, коли той намагався пояснити йому завдання на залишок матчу.

Зустріч завершилася з рахунком 2:2, причому Сельта відігралася в самій кінцівці матчу. ЗМІ негайно почали нагнітати обстановку щодо можливого конфлікту між Мессі та іншим тренерським штабом на чолі з Кіке Сетьеном. Сам Сетьен після гри прокоментував ситуацію: “Це епізод. Просто епізод. Що ще ви хочете від мене почути?”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду явив світові двох янголят і заробив сім мільйонів.

Як повідомляв Знай. ua, Роналду знову обійшов Мессі, космічні заробітки легенд футболу в Instagram дізналися всі.

Також Знай. ua писав, що Роналду купив віллу поруч з МакГрегором.