Відомий боксер Олександр Усик, який нещодавно оскандалився через зйомки в російському фільмі разом з не менш відомим спортсменом Василем Ломаченком, може припинити співпрацю з промоутерською компанією K2 Promotions.

Про це повідомляє низка українських ЗМІ.

Варто зауважити що наразі Усик співпрацює одразу з двома промоутерськими компаніями - Matchroom Boxing Едді Хірна і K2 Promotion Олександра Красюка.

Усик, фото: Instagram
Усик, фото: Instagram

Щоправда, вже через кілька місяців контракт боксера з останньою закінчується, і, цілком можливо, що українець не буде її продовжувати, адже має намір створити власну промоутерську компанію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зокрема, в мережу просочилася інформація, що перший "боксерський вечір" новоствореної компанії запланований на 1 серпня - попередньо, участь в поєдинках візьмуть Віктор Вихрист і Владислав Сіренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик забув про Джошуа і взявся за свою сосиску з яйцями - "Саня, насипай...".

Як повідомляв Знай.uа українська зірка боксу Редкач показав, як закалают чемпіонів змелечку.

Знай.uа писав, не розрахував траєкторію - рефері ММА епічно осоромився під час спроби зупинити бій