Центральний захисник "Шахтаря" і гравець збірної Грузії 26-річний Давид Хочолава вчергове одружився. Цього разу його обраницею стала фіналістка конкурсу "Міс Україна" Юлія Сидоренко.

Про це стало відомо завдяки самій нареченій, яка оприлюднила фотографію зі святкування, яке відбулося ще 7 червня.

Варто зауважити, що першою дружиною футболіста також була українка. З Аліною вони одружилися в 2018 році і розлучилися в кінці 2019-го.

Фото з весілля

А вже наразі новою коханою 26-річного гравця стала уродженка Харкова - 22-річна Юлія Сидоренко, фіналістка конкурсу "Міс Україна" 2016 року, яка будує кар'єру в модельному бізнесі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото з весілля

"Спасибі тобі за щасливих нас. Я люблю тебе", - коротко та лаконічно підписала фото з весілля дівчина.

Фото з весілля

Щодо користувачів соціальної мережі, то вони засипали світлини лайками та побажали новій зірковій парі кохання та щасливого подружнього життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Також "Знай.ua" писав, що дружина капітана "Динамо" лише в спідньому показала фанатам свою подушечку – "Агонь"