Колишній хавбек "Барселони" Рівалдо висловив свою думку щодо можливого переходу Ліонеля Мессі в "Манчестер Сіті" або "Ювентус".

"Якщо Мессі має намір покинути клуб, то в роздягальні "Барселони" щось не так. Можливо, він втомився від постійних проблем, які оточували клуб в останні кілька місяців", - говорить Рівалдо.

Він зазначає, що коли термін контракту Мессі закінчиться, то йому виповниться 34 роки, але з його класом він легко міг би грати в Прем'єр-лізі. При цьому Рівалдо підкреслив, що він має право піти, коли захоче, хоча і має сильну зв'язок з клубом.

Роналду, фото: Getty Images
Роналду, фото: Getty Images

Возз'єднання з Пепом Гвардіолою може стати привабливим варіантом для нього, адже вони сформували прекрасний союз в "Барсі".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Що стосується "Ювентуса", вважаю, що деякі агенти вже мріють про дуеті Мессі-Роналду в "Ювентусі" і про те, наскільки це буде грандіозно. Якщо б це сталося, стався б світовий бум. Впевнений, що "Ювентус" швидко окупив би будь-які інвестиції в аргентинця. Їх гра в парі увійшла б в історію. Я впевнений, що багато спонсорів "Юве" хотіли б допомогти цього трансферу здійснитися, що також розкриває двері перед Мессі. Два кращих футболіста світу за останні 10 років, грають в одному клубі... Це було б грандіозно", – заявив Рівалдо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кохана Роналду Джорджина роздяглася на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом.

Як повідомляв Знай. ua, Мессі принизив тренера і зганьбив "Барсу" на весь світ.

Також Знай. ua писав, що Мессі влаштував бойкот тренерам Барси.