Тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився переживаннями стосовно поразки від "гірників" з рахунком 2:3 в матчі Української Прем'єр-ліги.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному YouTube-каналі столичного клубу.

Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv
Олексій Михайличенко, twitter.com/DynamoKyiv

"Ми не налаштовувалися на 1 очко, а хотіли перемагати. У першому таймі були закріпачені, результат нависав над нами. Потрібно визнати, що ми повністю програли перший тайм. У другому таймі хлопці заграли так, як вони можуть і повинні. Можливо, не вистачило уваги в обороні. Бажання здобути перемогу взяло гору, і ми пропустили. Дуже ускладнили собі завдання боротьби за 2-е місце, хоча все залежить від нас. Тепер повністю переключаємось на Кубок України. Ігор Суркіс підтримав команду, сказав, що потрібно рухатися далі. Залишилося три матчі в чемпіонаті, які потрібно вигравати, і фінал Кубка України", - заявив Михайличенко.

Також головний тренер не забув прокоментувати дебют новачка Олександра Сироти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Дебют Олександра Сироти? Він молодець. Зіграв так, як потрібно. Хвилювався, але все одно молодець. Якщо буде працювати, у нього багато чого вийде", - сказав Михайличенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня екскапітана Динамо Морозюка вивалила останні козирі: "Ви***йся по-особливому".

Як повідомляв Знай.uа милі сваряться - тільки тішаться, зірка київського "Динамо" побився з дружиною просто перед камерами.

Знай.uа писав, проміняв Владу Седан на тенісистку? Зінченко прокоментував роман з українською спортсменкою.