Відомий український боксер, чемпіон WBO International Денис Берінчик не перестає пишатися своєю дружиною-красунею.

На цей раз він вирішив похвалитися нею на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Как прикольно когда ты страшненький🥊 , а она @liana.07.07 тебя красит😍#женалучшегомужа #boxing #osokor", - йде мова в публікації.

На світинах можна побачити прояви ніжності Беринчика до своєї дружини - він цілує її у плече та у щоку, поки вона сидить у нього на колінах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що свого часу Берінчику довелося пройти через низку складнощів долі і навіть побувати у місцях, після яких ламаються навіть найсильніші.

Денис Берінчик, скріншот: YouTube
Денис Берінчик, скріншот: YouTube

"Мене втоптали нижче плінтуса, посадили до тюрми, але я вибрав іншу дорогу. Це був 2005 рік, мені було 17 років. Прогресивний підліток, який ще багато чого не усвідомлював в цьому житті. Мені потрібні були гроші, щоб грати в автомати, в карти. У мене був джентльменський набір статей: розбій, грабіж і хуліганка. Посадили на чотири місяці до СІЗО луганського централу в 17 років. Там страх, там можна загубитися і забутися. Люди не повертаються, ні в яких іпостасях вже", - розповідає Берінчик.

Тепер боксер вимушений контролювати свої емоції і надто запальний характер, адже вдома на нього чекає родина і права на помилку немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бою Ломаченко-Лопес бути — названо дату і місце найочікуванішого поєдинку року.

Як повідомляв Знай.uа "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик зі "Школи", українці затамували подих.

Знай.uа писав, "Клянуся життям" – Макгрегор зробив зухвалу заяву про реванш з Мейвезером.