Наймолодша двократна чемпіонка світу з дзюдо, українка Дарина Білодід показала фолловерам круті фото. Даша Білодід активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах.

Спортсменка постала перед фанатами у загадковому образі. Відповідну світлину вона розмістила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Дзюдоїстка зі спокусливим поглядом прикрила обличчя і зачарувала загадковістю підписників. Такою спортсменки ще не бачили. Цей погляд пронизує в саме серце.

"Ах какой же взгляд у самой красивой спортсменки Украины 🙈😍", "Какой хитрый глаз😏", "Your a very beautiful girl ❤️❤️😍😍", "Oh baby! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Також варто нагадати, що киянка показала свій ідеальний прес, а також 19-річна киянка поділилася черговими подіями у своєму житті. Спочатку Даша порадувала черговою фотографією самої себе: "Позитивне мислення робить мої тренування краще, а мене сильніше. Тому я бажаю кожному посміхатися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підкачані сідниці і струнка фігура — спекотна легкоатлетка Бех-Романчук підкорила чоловіків зі всієї України.

Як повідомляв Знай.uа красуня Бех-Романчук відвертим купальником налаштувала фанів на незабутнє літо.

Знай.uа писав, красуня Бех-Романчук поділилася найдорожчим фото.