Стало відомо, що український хавбек італійського футбольного клубу "Аталанта" Руслан Малиновський отримав чергове підтвердження своєї відмінної форми. Він не є гравцем стартового складу (лише 30% своїх матчів за бергамасків він починав в "основі"), його гра після карантину активно посилює до нього інтерес і збільшує ціну. Авторитетний портал WhoScored оприлюднив рейтинг гравців чемпіонату Італії.

Руслан Малиновський, фото: УАФ
Руслан Малиновський, фото: УАФ

Так, враховувалися гравці, які виходили в стартовому складі.

Українець Руслан Малиновський зайняв лідерське місце, набравши 8,5 балів (4 виходи в основному складі). Друге місце зайняв 31-річний чилійський форвард футбольного клубу "Інтер" Алексіс Санчес з показником 8,46 бали (5 матчів у стартовому складі). Закриває трійку 26-річний аргентинський нападник футбольного клубу "Ювентус" Пауло Дибала, який набрав 7,95 бала (5 матчів в старті).

Рейтинг гравців, скріншот Twitter

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що всього в нинішньому сезоні Малиновський провів за "Аталанту" 29 матчів в Серії А, де забив 7 м'ячів і віддав 5 результативних передач.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу приїзд до збірної України Руслана Малиновського знаходиться під питанням.

Як повідомляв портал "Знай.ua", збірна України у феєричному матчі обіграла команду Польщі з рахунком 8:6. Гра проходила у форматі двоматчевого кіберфутбольного протистояння в FIFA 20. Україну представляли Олександр Зінченко і Євген Коноплянка, а Польщу — Матеуш Кліх і Мацей Рибус.

Також "Знай.ua" писав, що воротар донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Андрій П'ятов взяв участь у челенджі "Залишайся вдома" #StayAtHomeChallenge.