Дружина центрального захисника "Шахтаря" і гравця збірної Грузії Давида Хочолави оприлюднила доволі відверту фотографію, продемонструвавши шанувальникам свою фігура та великі груди.

З'явилася вона на її офіційній сторінці в Instagram.

Так, на кадрі видно, як 22-річна дівчина, яка є фіналісткою конкурсу "Міс Україна", стоїть біля озера в купальнику та позує таким чином, аби увага припала саме на груди. "Чорно-біле подобається більше", - коротко та лаконічно підписала фотографію дружина Хочолави Юлія.

Фото з допису

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вона виглядає просто прекрасно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

До слова, зіркове весілля відбулося всього місяць тому, і стало це відомо завдяки самій моделі, яка й злила в мережу кілька фотографій.

Фото з весілля

Щоправда, це не перша обраниця футболіста - першою дружиною спортсмена була українка, з якою він одружився в 2018 році і розлучився в кінці 2019-го.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Також "Знай.ua" писав, що дружина капітана "Динамо" лише в спідньому показала фанатам свою подушечку – "Агонь"