Іспанський футболіст "Кадіса" Нано Меса потрапив у вкрай курйозну ситуацію через бурхливе святкування виходу своєї команди до Примери. Так, останнього запідозрили у вживанні наркотиків під час гри.

Про це повідомляє низка іноземних ЗМІ.

Як відзначається, за два тури до фінішу Сегунди клуб з Андалусії гарантував собі підвищення в класі. Під час святкування цього успіху Меса дав надзвичайно дивне інтерв’ю клубному телебаченню: гравець обіймав ведучого, тер ніс і "блищав скляними очима".

В результаті уболівальники подумали, що гравець під кайфом та опублікували ролик в YouTube, підписавши його "Нано Меса святкує вихід "Кадіса" і кокаїнові доріжки".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо самого футболіста, то він образився на даний ролик та, аби розставити усі крапки над "і", пішов до лабораторії, де й здав негативний тест на кокаїн. За словами гравця, його емоції були викликані досягненням такої жаданої мети.

"Те, що ви бачили, лише результат ейфорії від такої значимої події. Це радість від досягнення мети, заради якої ми наполегливо працювали. Через стільки важких для клубу років ми повернулися і усвідомлюємо важливість моменту", - написав Меса, прикріпивши результати тесту на наркотики.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу приїзд до збірної України Руслана Малиновського знаходиться під питанням.

Як повідомляв портал "Знай.ua", збірна України у феєричному матчі обіграла команду Польщі з рахунком 8:6.

Також "Знай.ua" писав, що воротар донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Андрій П'ятов взяв участь у челенджі "Залишайся вдома" #StayAtHomeChallenge.