Беньямін Вербич - один із лідерів Динамо. Гравець вимушено покинув поле вже на дев'ятій хвилині гри з Зорею (3:1) через травму. Після матчу словенець зізнався, що відчуває проблеми з пахом, не виключено, що динамівцю знадобиться операція.

"Я вже довгий час відчуваю біль в паху. Останні кілька ігор я грав під уколами. Намагаюся терпіти, але сьогодні просто так боліло дуже сильно, просто не зміг", — розповів.

Футболіст зізнався, що більше не може трпіти такий сильний біль і буде з цим щось робити.

"Болить давно, останні дні навіть не тренувався, думав це допоможе поліпшити ситуацію. Але це все так швидко не проходить. Операція? Поки нічого не можу сказати. Спочатку буде МРТ, поки нічого не зрозуміло", - додав Вербич в коментарі Football Hub.

Беньямін Вербич
Беньямін Вербич

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто нагадати, що матч між Динамо і Шахтарем відбувся в суботу, 4 липня. До звітної зустрічі "гірники" випереджали підопічних Михайличенка на 17 балів.

Перші два голи вдалося забити футболістам Шахтаря, а саме Тарасу Степаненко на 31 хвилині і Євгену Коноплянці на 39 хвилині. Наступні два голи забили спортсмени Динамо і зрівняли рахунок. На 51 хвилині вразити ворота суперника вдалося Беньямину Вербичу, а на 68 – Карлосу де Піна.

Матч Шахтар-Динамо, фото: UA-Футбол
Матч Шахтар-Динамо, фото: UA-Футбол

Перемогу Динамо вдалося досягти, коли бразильський півзахисник Шахтаря Тайсон вийшов на заміну на 71-й хвилині за рахунку 2:2. Один з лідерів "оранжево-чорних" зміг організувати третій м'яч команди і віддав чудовий ассист на Алана Патріка. І таким чином Шахтарю вдалося на 72 хвилині вирвати перемогу у динамівців.

При цьому з початку матчу не відчувалося напруги та інтриги, ніби заздалегідь вже було зрозуміло, хто стане переможцем. Хоча у "Динамо" зараз йде дуже спекотна сутичка за другу сходинку з "Зорею" та "Десною". Крім того, відсутність уболівальників тільки додало нудьги на футбольне поле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тищенко з'явився на базі "Динамо" з пакетом, приєдналися і "слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Шахтаря" підкорив серце фіналістки " Міс Україна і одружився.

Також Знай. ua писав, що дві українки потрапили в десятку кращих футболісток світу.