Як відомо, дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та відеороликами, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила фото, на якому стоїть в еротичному купальнику в басейні та позує таким чином, що увагу привертають її груди. Варто зауважити, що молода матуся і зовсім "забула" про сором, адже на знімку можна помітити її соски, які чудово видно з-під мокрого купальника.

"Спека", - коротко та лаконічно підписала свою світлину дівчина.

Фото з допису

Щодо шанувальників, то таке фото їм сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено, і Буяльському дуже пощастило з такою дружиною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Слід зазначити, що таке відверте фото не єдине, яким може похизуватися Буяльська. До прикладу, не так давно вона виклала в мережу схоже фото, на якому вже в іншому купальнику також засвітила свої "вишеньки", чим підняла чоловікам не тільки настрій.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мокра дружина капітана "Динамо" показала, як розважатися на карантині – "Вирішила не чекати"

Як повідомляв портал "Знай.ua", спекотна дружина капітана "Динамо" змусила чоловіків божеволіти від знемоги, добірка відвертих фото

Також "Знай.ua" писав, що дружина капітана "Динамо" лише в спідньому показала фанатам свою подушечку – "Агонь"